in

VIŽINADA: Općina dobila komunalnog redara

Dorjano Arman

Kao što je i bilo predviđeno, Općina Vižinada dobila je komunalnog redara. Od 1. ožujka 2022. u Općini je kao referent komunalni redar na pola radnog vremena zaposlen Dorjano Arman. Prije ovog zaposlenja Arman je punih 13 godina radio u Gradu Poreču, najprije kao komunalni redar, a potom kao voditelj Odjeljka prometnog redarstva. Riječ je o osobi s bogatim iskustvom u obavljanju poslova, ali i poznavanju propisa iz područja komunalnog i prometnog redarstva.

Njegov će angažman znatno doprinijeti boljem funkcioniranju Općine i poštivanju svih mjera iz područja Zakona o komunalnom gospodarstvu, u okviru Odluke o komunalnom redu te ostalim područjima gdje zakoni predviđaju nadležnost komunalnog redara, saznajemo u Općini Vižinada.

-Kao što smo i obećali, zaposlili smo komunalnog redara na pola radnog vremena kako bi uveli reda u prostoru te mogli u cijelosti provoditi odluke iz područja komunalnog gospodarstva. U tu svrhu ćemo nabaviti i električni automobil, za što smo već osigurali bespovratna sredstva iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, rekao je načelnik Marko Ferenac.

Kontakt komunalnog redara Dorjana Armana za mještane je +385 99 307 1511, a e-mail komunalni.redar@vizinada.hr

KAŠTELIR: Cvijeće i prijem za Dan žena

SDP Vrsara podijelio ženama karanfile povodom 8. marta