in

VRSAR: Općina poziva građane da daju svoje prijedloge za proračun 2022.

Vrsar/Foto TZ Vrsar/Matija Vekić

Pozivaju se fizičke i pravne osobe s područja Općine Vrsar da podnesu svoje prijedloge za uvrštenje u proračun za 2022. godinu s projekcijama za 2023. i 2024. godinu. Predložiti se mogu manje aktivnosti i projekti, a koji su usmjereni na jedno od sljedećih programskih područja:

Jačanje gospodarstva – predškolski odgoj, obrazovanje – kultura, sport i rekreacija – socijalni program, zaštita, očuvanje i unapređenje zdravlja – civilno društvo, komunalna infrastruktura – uređenje objekata i zaštita okoliša.

-Sudjelovanje građana u planiranju i donošenju proračuna važno je kako bi se raspoloživa
sredstva već u fazi planiranja usmjerila na projekte i programe koji su u najvećoj mogućoj mjeri usklađeni s potrebama i iskazanim stavovima građana. Želja nam je u procesu kreiranja proračuna, kao našeg najvažnijeg financijsko-planskog dokumenta, uključiti što veći broj zainteresiranih građana kako bi u konačnici dobili što kvalitetniji prijedlog proračuna. Stoga pozivamo sve zainteresirane građane da nam dostave svoje prijedloge za raspodjelu proračunskih sredstava te na taj način aktivno sudjeluju u kreiranju proračuna, rekao je načelnik općina Ivan Gerometta.

Prijedlozi se zaprimaju do 18.10.2021. godine putem obrasca koji je sastavni dio ovog
Poziva, a kojeg je moguće preuzeti na internetskim stranicama općine
www.vrsar.hr
Prijedlozi se dostavljaju općini elektroničkom poštom na e-mail: opcina-vrsar@vrsar.hr,
odnosno osobno ili poštom na adresu: Općina Vrsar – Orsera, Trg Degrassi 1, 52450 Vrsar -Orsera, s naznakom Prijedlozi za Proračun 2022-2024.

maskice korona covid

Nakon vikenda jako mali broj novih slučajeva

listopad 2021. Obuka graničnih policajaca u Valbandonu

Projekt ‘EMAS – Hitna pomoć’: U Istri obuka za granične policajce