in

ADVENT POREČ u izboru za najljepši hrvatski advent

Foto Grad Poreč

Specijalizirani portal gradonačelnik.hr pokrenuo je 3. izbor najljepšeg adventa u Hrvatskoj. Tako se i ovogodišnje izdanje najljepšeg adventa u Istri, Adventa Poreč/Avvento Parenzo, uključilo u izbor. Najbolji će se birati glasovima publike (lajkovima), a Poreč je jedan od ukupno 63 prijavljenih. Pravila glasanja su jednostavna:

PRAVILA IZBORA:

-Na FB stranicama portala gradonacelnik.hr objavljene su slike advenata u gradovima i općinama svaki grad/općina u posebnoj objavi, redoslijedom kako su pristizale prijave

-Glasovanje traje do 5. siječnja 2024. u podne

-Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo FB stranici portala gradonacelnik.hr, ne i na sheranim (dijeljenim) objavama!

Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč - Foto Tanja Kocijančić
Badnje jutro uz bakalar na Adventu Poreč – Foto Tanja Kocijančić

-Pobjednike će proglasiti u 4 kategorije – kategoriji malih, srednji i velikih gradova i kategoriji općina

Vrijednost u ovakvog promoviranja adventskih destinacija prepoznalo je i Ministarstvo turizma i sporta pa se i ovogodišnji izbor održava pod njihovim pokroviteljstvom.  

Foto ADvent poreč
Foto Grad – Advent Poreč 2023.

Šarmantnost trga u srcu starog grada, odlična atmosfera i bogat i raznolik program porečki advent čine drugačijim od svih drugih, adventom koji još prije osam godina inspirirao mnoge zimske manifestacije u Istri. Zato vas Advent Poreč/Avvento Parenzo sada poziva da ga podržite svojim lajkom jednako kao što ste podržali i svojim osmjesima uljepšali i ovogodišnje izdanje, objavio je Grad Poreč.

Foto Istarska županija

Istarska županija osigurala gotovo 250 tisuća eura za stipendije

mobitel pixabay ilustracija

Mislila da se dopisuje s kolegom iz škole. Ostala bez više desetaka tisuća eura