in

ADVENT POREČ: Valamar za svoj 70. rođendan poziva na koncerte Marka Tolje, Nine Badrić, grupe Cambi i Bal princeza

Foto Grad Poreč - Advent Poreč 2023.

Bogat program Adventa Poreč nastavlja se i ovoga četvrtka, 14. prosinca kada će, povodom obilježavanja 70 godina postojanja, kompanija Valamar Riviera prirediti rođendansku proslavu na trgu Matije Gupca u kojoj će uživati sve generacije. Svi stanovnici grada Poreča i posjetitelji iz cijele Istre i svijeta moći će uživati u posebnim događanjima i aktivnostima za sve generacije.

Od 18:00 do 19:30 nastupat će grupa Cambi, a od 19:30 do 21:00 riječki pjevač i kantautor Marko Tolja. Jedna od naših najpoznatijih i najtrofejnijih glazbenica te višestruka dobitnica nagrade Porin, Nina Badrić nastupat će od 21:00 do 23:00 sata. Publiku će nakon nje, do ponoći, zabavljati Techno Vikings, a zatim će, do 1:00 ujutro, DJ puštati najveće plesne hitove.

Najmlađe posjetitelje očekuje prava čarolija –  “Bal princeza” sa šarolikim programom uz koji će uploviti u svijet bajki te sudjelovati u brojnim igrama i aktivnostima. U sklopu programa “Bal princeza” koji će trajati od 14 do 18 sati, Valamar je pripremio radionice oslikavanja lica, oblikovanja balona koje će poklanjati kostimirani animatori, radionicu izrađivanja blagdanskih čestitki te plesnu radionicu. Također, bit će organizirane i dvije predstave – “Baka zima” s početkom u 15:45h  i “Maro morski svijet” koja počinje u 17:15h.

U kućici Djeda Mraza djecu će dočekati glavna zvijezda blagdana – Djed Božićnjak, s kojim će se djeca moći fotografirati, a Valamar će im povodom svog rođendana pokloniti fotografiju kao uspomenu na lijepe trenutke.

Dodajmo kako sve posjetitelje Adventa Poreč sve do 7. siječnja očekuje i besplatno klizalište uz besplatan najama opreme, a osigurano je besplatno parkiranje na Velikom gradskom parkiralištu. Nakon proslave 70 godina Valamar Riviere, očekuje nas vikend pun programa, a posebno će ga obilježiti tradicionalna podjela besplatnih slastica na manifestaciji Slatko jutro u suradnji s Turističko-ugostiteljskom školom Anton Štifanić i dječji festival „Veseli glas – Voci allegre“, a u nedjelju i žive jaslice u suradnji sa Župom Poreč.

Uz Grad Poreč, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.
Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec , objavio je Grad Poreč.

prometna policija

Istarska policija najavila još jednu akciju nadzora brzine u prometu

Promocija gourmet vodiča u Rovinju - Foto Petra Radolović

Predstavljena nova brošura Istra Gourmet, jedan od najpopularnijih turističkih promotivnih materijala Istre