in

ADVENTORRE – Tarska božićna bajka uz Nona Mraza, Božićne nevolje patuljka Pina i DJ-a

Foto TZ Tar-Vabriga

AdvenTorre – Tarska božićna bajka naziv je zabavnog programa kojeg su Općina i Turistička zajednica Tar-Vabriga prvi put pripremile za Badnjak, 24. prosinca, od 15 do 18 sati.

adventorre tar advent program baner 2021

Svečano otvaranje „Tarske božićne bajke“  bit će u centru Tara (kod ureda TZO Tar-Vabriga) gdje će započeti za najmlađe žongliranje, hod na štulama, animacija, ples i pjesma.

Slijedi božićna interaktivna šetnja “Gdje je nono Mraz?” Jeste li se ikad zapitali što bi se dogodilo kad bi Djed Mraz nestao dan uoči Božića? Odmah moramo krenuti u pustolovnu potragu za djedicom na Badnjak uz soba Rudolfa i mudar Libar koji će vas prošetati okićenim Tarom i uljepšati vam blagdanske dane.

Ponovno će zatim uslijediti zabavni program uz animaciju i balone, te bBožićna predstava za djecu u parkiću u centru Tar – “Božićne nevolje patuljka Pina”.

Negdje u Istri, uz topli kamin istarske kuće, pripreme za podjelu poklona su u punom zamahu, jer Djedu Mrazu s dalekog sjevera treba ponekad priskočiti u pomoć. Noću netko radi nered, a tko će im priskočiti u pomoć saznajte kroz ovu božićnu priču.

Direktorica TZ-a Sanja Žužić otkriva da će biti i light show, te veliko finale uz vatreni show. Nakon toga će krenuti zabava za mlade uz DJ-a u centru Tara koji bi trebao puštati glazbu od 18 do 24 sata.

Pomorski policajci dobili priznanje zbog spašavanja posade s goruće ribarice u Savudriji

vižinada lovci prvaci geržinić

Vižinada ima državnog prvaka – lovca i kinologa Franka Geržinića