in

API POREČ 22: Proglašenje rezultata ocjenjivanja meda u sklopu Mjeseca poduzetništva

Foto Grad Poreč

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u ponedjeljak 31. listopada 2022. u Domu obrtnika, s početkom u 17.30 sati održat će se proglašenje rezultata ocjenjivanja meda prikupljenog na Regionalnoj konferenciji o kvaliteti pčelinjih proizvoda u Poreču. 1. API POREČ 22 – regionalna konferencija o kvaliteti pčelinjih proizvoda – održala se u Domu obrtnika Poreč od 30. 9. do 1.10. 2022.

Manifestaciju su u suradnji organizirali Grad Poreč i Udruga pčelara ˝Nektar˝ Poreč, a sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja kroz Mjeru Tehnička pomoć – Podmjera 20.2. ˝Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom˝.

U međuvremenu je provedeno ocjenjivanje meda prikupljenog u okviru manifestacije, a rezultati će biti objavljeni 31. listopada.Navedena aktivnost je jedna od brojnih aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva.

-U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, objavljeno je u priopćenju Grada Poreča.

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD na finalnom sastanku projekta „WONDER-Child friendly destinacije“

Foto Istarska županija

Županijski projekt COASTENERGY najbolji EU projekt u Hrvatskoj