in

Atrakcija u Poreču: International parachute championship doveo padobranske skokove na Peškeru

Foto Grad Poreč

Treće međunarodno padobransko natjecanje Poreč International Parachuting Championship 2023 startalo je u petak, trenažnim skokovima na platou uvale Peškera.

Foto Grad Poreč padobran
Foto Grad Poreč

Dobra organizacija sportskog dijela Aerokluba Cumulus, uz izvrsnu cjelokupnu ponudu destinacije, doveli su u Poreč neke od najboljih svjetskih padobranskih reprezentacija – Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji već treću godinu za redom u Poreču provode svoje bazične padobranske pripreme, te sudjeluju na jednom od prvih svjetskih padobranskih natjecanja u sezoni.

Foto Grad Poreč padobran
Foto Grad Poreč

Početak sezone je svima važan, pa uz navedene ekipe iz Katara i UAE, ovog su vikenda sudjelovali timovi i pojedinci iz Slovenije, Kanade, BiH, Crne Gore, Srbije – dok se iz Hrvatske natjecalo pet timova.

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Svečano proglašenje za timska, pojedinačna seniorska i juniorska postignuća u preciznim doskocima na metu od samo 2 centimetra, upriličeno je u nedjelju na sportskom aerodromu u Poreču. Poreč IPC održava se uz potporu Grada Poreča i Turističke zajednice grada Poreča, objavio je Grad Poreč.

Foto Društvo invalida Poreč

Članovi Društva invalida Poreč na izletu u Baredinama – Prvi nakon pandemijske pauze

Foto Atletski klub Maximvs Poreč

Puno medalja za atletičare Maximvsa na Otvorenom prvenstvu Poreča