in

Baby Lasagna u samo 4 minute rasprodao svoj prvi samostalan koncert

Malmo - Baby Lasagna Foto: Livio Andrijic / CROPIX za HRT

Baby Lasagna rasprodao je svoj zagrebački solo koncert za samo četiri minute, piše Muzika.hr.

Nakon što je jučer najavljen prvi solo koncert Baby Lasagne, koji će se održati 12. rujna na zagrebačkoj Šalati, ulaznice su se rasprodale u rekordnom roku. Ulaznice je tijekom rekordne četiri minute kupilo najsretnijih 4.000 obožavatelja, čime je ovaj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata. S obzirom na iznimno veliku zainteresiranost, dodan je još jedan datum, i to u petak, 13. rujna. Drugi koncert će se također održati na Šalati.

Baby Lasagna je ušao u povijest, ostvarivši najveći uspjeh Hrvatske na Eurosongu do sad. Uvjerljivo je osvojio najviše glasova publike, a na cjelokupnom je natjecanju osvojio impresivno drugo mjesto. Prije zagrebačkog nastupa, čeka ga ljeto koje će biti koncertno aktivno. Uskoro nastupa na domaćem području, odnosno u rodnom Umagu, da bi nakon toga u lipnju dolašao u Zagreb na Eurosong party, a tijekom ljeta ga očekuje još nastupa na domaćem i inozemnom terenu, da bi sve okrunio prvim samostalnim koncertima.

Ulaznice za drugu svirku u prodaju kreću od danas, od 16 h. Bit će dostupne putem sustava Eventim, a cijena će im iznositi 25 €.

Izvor Muzika.hr

OŠ Tar-Vabriga

TAR: Velik uspjeh učenika – Osvojili srebro na poluzavršnici Državnog prvenstva u rukometu

Foto Grad Poreč - DND

Kreću upisi u ljetni kamp DND-a Poreč