in

Bernard Bratović iz Poreča u RTL-ovom showu BRAK NA PRVU: “Želim promjenu u životu”

A prvi romantici koji traže ljubav u RTL-ovom showu ‘Brak na prvu’ su – Andrea Golubić iz Zagreba, Erna Hrnjić iz Teslića (BiH) i Bernard Bratović iz Poreča

Na RTL-u uskoro počinje druga sezona planetarno popularnog showa ‘Brak na prvu’, u kojoj se dvoje potpunih stranaca upozna na vlastitom vjenčanju.

U ovom velikom sociološkom eksperimentu sudjelovat će ukupno 14 kandidata, a gledatelji će prisustvovati čak sedam vjenčanja. Ovo su prvi kandidati.

Bernard Bratović je 48-godišnji poduzetnik iz Poreča koji je dosad uživao u životu kao slobodan muškarac, a sad želi pronaći svoju srodnu dušu.

Bernard je optimističan, zabavan i druželjubiv, a često ga opisuju i kao hedonista koji jednostavno uživa u svakom trenutku i uzima ono što mu život pruža. No dosad nije bio u dugim ljubavnim vezama pa se nada da će se to tijekom ‘Braka na prvu’ promijeniti. Vlasnik je dva lokala u Poreču pa je zbog svog posla često odsutan, a želi partnericu koja razumije njegov stil života. Za sebe kaže da je romantičar koji čvrsto stoji na zemlji te jednako traži i od svoje buduće supruge – da bude realna i da zajedno s njim uživa u romantičnim večerama i drugim trenucima, što će joj rado ostvariti.

Vjeruje da mu eksperti mogu otvoriti oči i pomoći u pronalasku žene s kojom će provesti ostatak života te zasnovati obitelj, ako oboje to žele. Na sudjelovanje u ovom velikom sociološkom eksperimentu odlučio se zato što želi doživjeti novu avanturu, želi promjenu u životu i dati priliku pravoj ljubavi.

Drugu sezonu popularnog showa ‘Brak na prvu’ gledajte uskoro na RTL-u!

Izvor RTL

SV. PETAR U ŠUMI: Počela izgradnja sportskog centra

Radionica suhozida: Provedite aktivan vikend u parku skulptura Dubrova