in

Besplatno predavanje u Bujama u petak „Razvijte svoju intuiciju u radu s arhetipovima“

Besplatno predavanje umjesto 8. prosinca održat će se u petak, 15. prosinca u 19 sati, dok će se radionica održati u subotu, 16. prosinca, od 9 do 13 sati.

Vijećnica POU-a Buje, Trg J.B.Tita 6, predavačica Sandra Baksa

Rad s arhetipovima metoda je učenja o sebi, upravljanju svojim životom i povratku svojoj istinskoj životnoj strasti. Arhetipovi su naši energetski vodiči koji nas vode do našeg unutarnjeg osnaženja i naših najviših potencijala. Univerzalni su cijelom čovječanstvu, ali oblikuju uvjerenja, izbore, akcije i iskustva svakog od nas osobno. Upoznajte se s kontekstom za razumijevanje arhetipova od C. G. Junga, pa sve do modernog koncepta u kojem ćete istraživati vašu osobnu „obitelj” od 12 arhetipova!

Nakon predavanja slijedi radionica na kojoj ćete moći produbiti svoje razumijevanje i krenuti u uzbudljivo istraživanje svoje arhetipske bajke.

Radionica

RAZVIJTE SVOJU INTUICIJU U RADU S ARHETIPOVIMA

Subota 9/12/2023., 9 – 13 h. Radionica će vam pružiti iskustvo putovanja u sebe kroz:

• upoznavanje s četiri opća arhetipa u svima nama – Djetetom, Žrtvom, Trgovcem/Prostitutkom i Saboterom

• identifikaciju osobnih arhetipova jedinstvenih samo za vas – iz bogate plejade ostalih arhetipova, poput Njegovatelja, Borca/Ratnika, Savjetnika, Iscjelitelja, Suca, Spasitelja, Umjetnika, Mentora, Majke, Oca, Buntovnika, Tragatelja, Samaritanca, Sluge i još više od stotinu njih…

• Izradu osobnog arhetipskog kotača s 12 područja života ili „kuća”, a u svakoj od njih dominira po jedan vaš arhetip (npr. osobnost, zdravlje, posao, dobici od drugih, vaši najviši potencijali itd.)

• Istraživanje kombinacije arhetipa i kuće – doslovno i simbolično tumačenje; kako možete koristiti svoj arhetip na određenom području života kao svog saveznika da vam omogući da kroz njega izrazite najbolju verziju sebe na određenom području života.

Cijena radionice je 60 eura, a uključuje:

•dodatne materijale potrebne za rad tijekom radionice

•naknadnu besplatnu online radionicu o arhetipu Unutarnjeg djeteta u trajanju od tri sata (mjesec dana nakon radionice uživo)

Predavačica i voditeljica: Sandra Baksa, prof. i cert. trenerica osobnog razvoja, više od 20 godina vodi brojne grupne i individualne programe osobnog razvoja, održava predavanja i tečajeve te podučava meditaciju.

Svojom empatijom i dubokim slušanjem, intuitivnošću i jasnom mudrošću olakšava otpuštanje neželjenih uvjerenja te transformativnu promjenu osobe na bilo kojem području života. Veselim se što ćemo se zajedno upustiti u ovu avanturu traganja i pronalaženja skrivenog blaga!

Prijave za radionicu : info@uciliste-buje.eu

Foto Istarska županija

Iz Fonda za sport u ovoj godini Istarska županija osigurala preko 114 tisuća eura

Foto Gradska knjižnica Poreč - Ured Djeda Mraza

U porečkoj knjižnici “Skrati listu božićnih želja!” – edukativno-kreativna radionica za djecu