in

Bogat program MOT-a 08 za Dan grada Poreča

Foto Studio MOT 08 Poreč

Jučer, u subotu  30.04.2022. Trg Slobode u Poreču bio je u veselom  plesnom raspoloženju. Povodom obilježavanja Dana Grada Poreča Studio za izvedbene umjetnosti „MOT 08“   u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Porečom kratkim plesnim programom obilježio je  Dan Grada Poreča. Nastupale su sve skupine Studija koje su marljivo tokom ove izazovne godine trenirali.

Prvi nastup su imale i djevojčice od 4 godine iz najmlađe skupine „Stars“ koje su sa svojom plesnom točkom „Lollipop“ raznježile publiku i zasluženo dobile veliki pljesak.

Skupina „Dolls„ izvela je koreografiju „Male sirene“ i oduševile su publiku izvedbom i kostimima. Skupina  „Diamonds“ se predstavila sa koreografijom „Storm“.  Skupina „ Divas„ dotakla je srce publike izvedbom koreografije „Photograph“. Iskusna skupina „Angels“ koja iza sebe ima već dosta nastupa predstavila se s novom koreografijom „Mercy“  i dokazala da jednostavno uživaju u svakom plesnom pokretu.

Najstarija skupina „Infinity“ predstavila se sa dvije koreografije „Always remember us this way“ i „Woman“ i zadivila publiku svojom izvedbom.

Osim plesnih skupina, svoje koreografije su predstavile i tri solistice. Nika Jurišević je izvela koreografiju „Because of you“.  Antonia Sudaš se predstavila s koreografijom „Mamma Mia“ dok se solistica  Sandra Bošković predstavila s koreografijom „Easy on me“.

Velika zahvala iz Studija ide i voditeljicama Aleksandri Hodak  i Chiari Pisak koje su vrijedno radile s djecom kroz cijelu školsku godinu, unatoč pandemiji.

Zahvala ide i Pučkom otvorenom učilištu Poreč, Gradu Poreču i svim roditeljima koji su nesebičnim pomaganjem i volontiranjem pomogli u radu Udruge.

Izvor – Foto&Tekst Studio MOT 08

prvi maj praznik rada pixabay ilustracija

Zašto slavimo Praznik rada?

prometna nesreća policija

Muškarac teško ozlijeđen u slijetanju s ceste. Sjeo za volan bez položenog vozačkog ispita