in

BUJE: Besplatno predavanje Ayurvedski pristup hrani u petak, konzultacije s doktorom u subotu

Plakat POU Buje

Predavanje 27/10/2023 – 19h – Vijećnica POU Buje. Ulaz je besplatan.
Konzultacije 28/10/2023 od 10 do 19 h – POU Buje

Predavanje “Ayurvedski pristup hrani” održat će cijenjeni klinički doktor ayurvede vaidya Madhavan Biju i uvesti u svijet ayurvedskog pristupa hrani. Ovaj nadahnuti stručnjak podijelit će svoje duboko znanje o ayurvedi te objasniti što znači pravilna prehrana.
Tijekom ovog predavanja saznat ćete više o osnovnim načelima ayurvede i načinima na koje hrana može podržati i uravnotežiti naše tjelesne i emocionalne potrebe. Klinički doktor ayurvede podijelit će i informacije o tome kako prepoznati svoju individualnu konstituciju i prilagoditi prehranu za postizanje optimalnih rezultata.
Osim toga, imat ćete izuzetnu priliku zakazati individualnu ayurvedsku konzultaciju s doktorom za sljedeći dan 28.10., u kojoj će se detaljno raspravljati o vašim specifičnim potrebama i napraviti personalizirana preporuku prehrane, uzimajući u obzir vašu konstituciju i zdravstveno stanje.
Ne propustite ovu izuzetnu priliku da saznate više o drevnoj mudrosti ayurvede i primijenite je za vaše bolje zdravlje.
Više možete saznati i pročitati članak te najavu o konzultacijama na portalu:

https://atma.hr/ayurvedske-konzultacije-vaidya-biju…/

Predavanje je besplatno. Trajanje predavanja: 1 h 15 min. Prijevod predavanja osiguran.
Info o predavanju i konzultacijama na: info@sun-do-ayurveda.hr
Dan kasnije, u subotu 28. listopada u Vijećnici Pou Buje održat će se ayurvedske konzultacije.

S radošću vas obavještavamo da po prvi puta u Istri priznati ayurvedski klinički liječnik dr. Biju Madhavan, specijalista neurologije i koštano mišićnih oboljenja, će održati sveobuhvatne konzultacije kako bi vam pomogao u suočavanju s raznim zdravstvenim izazovima. Uz njegovo bogato iskustvo u području ayurvedske medicine, možete očekivati individualiziran pristup i korisne savjete za postizanje optimalnog zdravlja.

🌿 Mišićno-koštana oboljenja: Ako patite od bolova u mišićima, zglobovima ili leđima, naš ayurvedski liječnik pružit će vam holistički pristup liječenju. Kroz kombinaciju prehrane, biljnih pripravaka, masaža, yoga terapije i drugih terapeutskih tehnika, pomoći će vam u ublažavanju boli, poboljšanju pokretljivosti i obnavljanju ravnoteže u tijelu.

🌿 Alergijski rinitis: Alergije mogu biti iznimno neugodne i utjecati na kvalitetu života. Naš ayurvedski liječnik će proučiti vaše simptome i individualne konstitucije kako bi identificirao uzroke alergijskog rinitisa. Kroz upotrebu biljnih lijekova, detoksikaciju, prilagođenu prehranu i savjete o načinu života, pomoći će vam u smanjenju upala, jačanju imunološkog sustava i ublažavanju simptoma.

🌿 Migrene: Ako patite od migrena, razumijemo koliko to može biti iscrpljujuće. Ayurvedska medicina pruža sveobuhvatan pristup liječenju migrena, identificirajući korijenske uzroke i pružajući personalizirane protokole liječenja. Liječnik će vam pomoći u identifikaciji okidača, prilagodbi prehrane, primjeni biljnih lijekova, masaži glave i drugim terapijama kako bi se smanjila učestalost i ozbiljnost migrenskih napadaja.

Ovo su samo neka područja u kojima ayurveda ima izvrsne rezultate.

Ayurvedske konzultacije uključuju

Detaljan ayurvedski pregled

Određivanje vrste poremećaja ukoliko postoji /vikruti/

Određivanje osnovne konstitucije /vata, pitta, kapha/

Savjete i popis preporučenih namirnica za vašu idealnu prehranu u skladu s vašom konstitucijom /prakruti/ i eventualnim poremećajem

Preporuke ayurvedskih preparata u skladu s vašim zdravstvenim potrebama

Konzultacije će se održavati u subotu 28.10.2023. od 10h do 19h. u prostorima PUO-a BUJE.

Konzultacije traju: 1 h
Prijevod osiguran.
Prijave i informacije na: info@sun-do-ayurveda.hr
Ili iza predavanja 27.10.2023. u prostoru Vijećnice POU-a Buje

Više o ayurvedskim konzultacijama na:
https://sun-do-ayurveda.hr/ayurvedske-konzultacije/

Foto Tanja Kocijančić

TAR: Prijem za sponzore koji su omogućili put svjetskim prvakinjama u plesu put u Brazil

Trg slobode u Poreču - Foto Tanja Kocijančić

Dežurne ljekarne u Poreču nedjeljom i praznikom u listopadu i studenom 2023.