in

Djed Mraz otvara svoj ured u Poreču

Foto Gradska knjižnica Poreč

Sedam se patuljaka iskralo iz priče kako bi pristigli u adventsku bajku koja će se ovoga prosinca pričati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. U jednom šumskom kutku, očarani zimskom čarolijom, dočekat će Djeda Mraza i predati mu sedam svojih pisama ispisanih najljepšim slovima, ali i ono koje je Djedu napisala Snjeguljica.  

Djed Mraz nanovo je odabrao porečku Gradsku knjižnicu za svoj ured, a dvije dobre vile, Vesna i Majda, i ove su se godine pobrinule da Djedov kutak bude bajkovit i maštovit, kako za njega, tako i za sve mališane i njihove roditelje koji će ga posjetiti.

-Poštujući sve epidemiološke mjere i uvjete koji su trenutno na snazi, i imajući uvijek na umu da je zdravlje na prvome mjestu, pozivamo vas da navratite do ureda i u Djedov sandučić, zajedno s patuljcima, ubacite svoja pisma sa željama.

Ured će biti otvoren u ponedjeljak, 6. prosinca u 12 sati, kada će prvo pismo napisati i Djedu poslati naš gradonačelnik Loris Peršurić. Pozivamo vas da nas i vi posjetite svakoga ponedjeljka i petka od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca 2021. godine.

Zavirite u čarobni svijet naše knjižnice iz kojega ćete izaći bogatiji i veseliji, jer, sigurni smo,  dotaknut će vas čarolija blagdanske raskoši i ispunjeni radošću vratit ćete se u svoje domove.

Vjerujemo da i vaša topla priča može započeti baš tu, na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč na adresi Trg Marafor 4, poručili su iz knjižnice.

opća bolnica pula

U pulskoj bolnici 16 zaraženih djelatnika – Hrstić: Teško ćemo se ovako riješiti virusa

policija mup ilustracija

Djecu vozio nepropisno u kamionu. I to bez vozačke