in

DOČECI NOVE GODINE PO ISTRI – Na Silvestrovo će po trgovima nastupiti Gibonni, Zabranjeno pušenje, Severina…

Nakon što smo objavili da će na Trgu slobode u Poreču na Silvestrovo nastupiti Severina, provjerili smo što se nudi u ostatku Istre za one koji vole doček na otvorenom.

Za sada je Rovinj objavio da će Staru godinu ispratiti i Novu dočekati uz bezvremenske hitove Zlatana Stipišića Gibonnija. Bit će to u Rovinju četvrtu godinu zaredom da se Nova godina dočekuje na otvorenom.

Za sada je također poznat program u Puli, gdje će se Nova godina dočekati uz poznatu grupu Zabranjeno pušenje, kojoj će predgrupa biti bend Le Monde.

Inače, Pula je za najljepše razdoblje u godini pripremila gotovo 20 koncerata. Počet će se krajem studenog svakog petka i subote i tako do 15. studenog, a onda će se koncerti od 20. prosinca odvijati svake večeri do kraja godine. Najavljeno je da će nastupiti bendovi The Night Express, Vatra, Fit, Letu Štuke, Songkillers, Psihomodo pop, Dj Rock Caffe, Top of the Pops, Blagdan Band, Funbox, Urban & 4, Dj Giuly, Pips, Chips & Videoclips, Radioaktiv, Krug – Ekv Tribute Band, Febra, Šajeta i drugi.

Još je i Umag poznat po dočecima na otvorenom, ali za sada još nije objavljeno tko će nastupiti na Silvestrovo.

MASTI U PREHRANI – 8. studenog predavanje u Zdravom gradu Poreč

MLAKA SUPERIORNA: Najteži poraz u povijesti porečkih kuglačica