in

DVD Buje traži volontere i pomoć za završetak vatrogasnog doma

Foto Dobrovoljno vatrogasno društvo Buje

-DVD Buje se polako okreće novitetima, a naši članovi rade na unaprjeđenju društva u svrhu cijele naše zajednice. Nekoliko dana unazad preuzeli smo i novo kombi vozilo za prijevoz putnika, a nadamo se kako će nam koristiti u dobre svrhe. Ujedno, i naše nove prostorije polako počinju dobivati pristojan izgled i svrhu, a ured je već uređen i prenijet u novi dom. Također, u zajedničkoj akciji naši su članovi prenijeli ostali dio opreme, pa se sada i cjelokupni operativni sastav društva smjestio u nove prostorije, poručuju iz Dobrovoljnog vatrogasnog društvu.

Foto Dobrovoljno vatrogasno društvo Buje

Nadaju se kako će u tom pravcu nastaviti unaprjeđivati i davati doprinos zajednici te na taj način osigurati mir i zaštitu građanima.

-Pozivamo i sve naše građane koje žele volontirati da nam se pridruže i s nama započnu jednu novu priču. Napominjemo kako smo uvijek spremni izaći u susret našim starijim sugrađanima i onima koji su u nemogućnosti otići sami kod doktora. Naše usluge prijevoza su uvijek na raspolaganju. Hvala puno Gradu, gradonačelniku i svim sponzorima koji nam pomažu. Ovim putem apeliramo i na ostale koji su spremni pomoći da nam je svakako pomoć potrebna kako bi što prije završili i Gradu Bujama osigurali pravi vatrogasni dom.

Foto Dobrovoljno vatrogasno društvo Buje
Foto Dobrovoljno vatrogasno društvo Buje

Lokacija buduće benzinske crpke u Funtani - Foto Tanja Kocijančić

FUNTANA dobiva prvu benzinsku crpku, a Općina više od 3 milijuna kuna

Istarski stožer objavio mjere za kafiće i treba li covid potvrda za djecu