in

FUNTANA: Kino na plaži uz “Odvažnu Ivu i skriveno blago Maglograda” i još jedan hit

Kino na novoj plaži - Foto TZ Funtana

I ovoga ljeta Turistička zajednica općine Funtana u suradnji s Motovun film festivalom organizira nezaboravni doživljaj kina pod zvijezdama! Na korak do mora, na novoj plaži uz šetnicu, u nedjelju i srijedu, 17. i 20. srpnja, s početkom u 21 sat moći ćete besplatno uživati u filmskim projekcijama na velikom platnu. 

U nedjelju 17.7.2022. prikazat će se animirani film „Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda“, a u srijedu 20.7.2022.  igrani film „Bez signala“ / Unplugging. 

Posebna i jedinstvena atmosfera koju pruža ovo kino pod zvijezdama učinit će da vam ove filmske večeri budu uistinu nezaboravan doživljaj.

„ODVAŽNA IVA I SKRIVENO BLAGO MAGLOGRADA“

ORIGINALNI NAZIV: Pil’s Adventures

REDATELJ: Julien Fournet  |  ŽANR: animirani

ULOGE: Zrinka Antičević, Hrvoje Perc, Ivan Mokrović, Goran Vrbanić, Kristina Gami

TRAJANJE FILMA: 89 min  |  GODINA: 2021  |  DRŽAVA: Francuska 

POČETAK PRIKAZIVANJA: 19.05.2022.

SADRŽAJ FILMA:

Iva je siroče koje živi na ulicama srednjovjekovnog grada. Ona ima svoje tri pripitomljene lasice i preživljava tako što uzima hranu iz dvorca zlokobnog Tristaina. Jednog dana, zli namjesnik Tristain baca kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svjedoči. Iva i njezina ekipa tada kreću u nezaboravnu avanturu spašavanja Rolanda, prestolonasljednika koji je kletvom pretvoren u neobičnu životinju. U pokušaju spašavanja princa Iva će preokrenuti cijelo kraljevstvo i naučiti da se plemenitost može pronaći na najneobičnijim mjestima.

https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/odvazna-iva-i-skriveno-blago-maglograda-sink/8167

BEZ SIGNALA / Unplugging

R; Debra Neil-Fisher

UK/SAD trajanje 94 minute

SADRŽAJ FILMA:

Upoznajte Dana i Jeanine Dewerson. Jedina iskra u njihovoj spavaćoj sobi dolazi iz utičnice za struju. Najbolji prijatelj njihove kćeri je njezin iPad. Dan to više ne može podnijeti te isplanira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez djece, bez telefona, bez društvenih mreža, samo čisti, svježi zrak i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofa. Bez GPS-a koji bi im pokazao put ili društvenih mreža koje bi spriječile njihovu dosadu, Dan i Jeanine su prisiljeni ponovno se povezati jedno s drugim. Može li “digitalni detoks” doista spasiti njihov brak i razum?

Trailer:  https://youtu.be/wWwnhZGTt_A

Gramperijada 2019. - Ove se godine vraća ova popularna fešta

KAŠTELIR ostvaruje izvrsne turističke rezultate – Puno bolje od rekordne 2019.

U Pazinu titule prvaka Manuelu Peršiću i Tinu Majcanu, u Poreču prvenstvo Istre