in

Funtana poziva na proslavu Praznika rada uz roštilj, glazbu i stare pučke igre – trčanje s jajem na žlici, skakanje u vreći, karijola…

Foto Udruga na izvorima prijateljstva Funtana - Proslava Praznika rada 2019.

Funtana poziva na dan zabave, opuštanja i obiteljskog druženja za Praznik rada, na lokaciji sportskog igrališta ‘Perila’, gdje će će program startati u podne uz glazbu, turnire, obiteljske igre, sport i druženje s prijateljima i obitelji. Ne zaboravite probati ovogodišnji grah i neizbježan roštilj!

Za sudjelovanje u obiteljskim igrama potrebno je da timovi sadrže barem jednu odraslu osobu, a prijave su otvorene do 30. travnja 2024. do 14:00 sati. Timovi trebaju imati najmanje četiri, a najviše osam članova. Prijave se vrše putem linka za prijave, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama kako biste osigurali svoje mjesto. Ukoliko bude moguće, prijave na licu mjesta bit će otvorene samo za grupe koje već imaju formirane timove od najmanje četiri člana.

Za sportske turnire (odbojku, nogomet) prijave će biti na samom događaju, dok obitelji koje ne sudjeluju u obiteljskim igrama mogu uživati u drugim izazovima poput igara Čovječe ne ljuti se, šaha, graničara i drugih aktivnosti.

Organizatori su za sve posjetitelje Prvomajske fešte u Funtani osigurali marendu i osvježenje (do isteka zaliha), a sudionicima obiteljskih igara i prigodne prvomajske majice.

Za dodatne informacije i prijave, posjetite društvene stranice TZ-a Funtana, Udruge za djecu i mlade ‘Na izvorima prijateljstva’ ili službene web stranice Općine Funtana.
Program započinje od 12.00 h.
Sportske igre i turniri ( malonogometni odbojkaški …)
13.00 h Start obiteljskih igara (obiteljska štafeta, jaja na žlici, kariola, skakanje u vreći…)
14.30 h Marenda (fažol i roštilj)
15:00 h Nastavak natjecateljskih igara i proglašenje najboljih
15.30 h Potezanje konopa te nastavak druženja uz glazbu, iće i piće.

Foto Tz Buje

NEDJELJA U ISTRI: U nedjelju 6. Tripada u Marušićima

Foto Tanja Kocijančić - OTvaranje Kuće kaštela u Momjanu

U subotu u Momjanu radionica „Herbarium“ uz Elsu Demark Mazalović i Ketty Visintin