in

FUNTANA: U kampu Istra Premium Resort nudi se povoljniji smještaj na duži rok, posebno pogodan za digitalne nomade

Uslugu najma smještaja za dulji boravak porečki Valamar je uveo u svoja dva kamping ljetovališta koja su otvorena čitavu godinu – Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani i Ježevac Premium Camping Resort 4* na otoku Krku.

Usluga duljeg boravka idealna je za sve goste koji svoju trenutnu lokaciju rada žele zamijeniti onom u prirodi u Istri i na otoku Krku, za kompanije koje svojim zaposlenicima žele u novim okolnostima omogućiti kvalitetne radne uvjete za maksimalnu učinkovitost, obitelji s djecom s obzirom na premium besplatne obiteljske sadržaje. Ova usluga idealna je i za digitalne nomade – profesionalce koji svoj posao mogu obavljati s bilo koje lokacije.

Valamarov luksuzni kamp Istra Premium Camping Resort 5* posjetio je i Tomislav Pancirov, jedan od najpoznatijih digitalnih nomada u Hrvatskoj. Pancirov je oduševljen ponudom ovog vrhunskog kampa u Funtani te smatra kako kamp ispunjava sve potrebe jednog digitalnog nomada za što kvalitetniji i produktivniji boravak.

Ugodno me iznenadila činjenica da ponuda Istra Premium Camping Resorta daje puno pozornosti sadržajima koji su posvećeni kretanju i fizičkoj aktivnosti što je stvarno bitno za nas koji, bez obzira na nomadstvo, kada radimo živimo sjedilačkim načinom života. Ono što je ključno – Internet je odlične brzine i ima puno mjesta na kojima se može raditi, ako ne želite uvijek biti u svojoj camping vili, izjavio je Tomislav Pancirov.

Tomislav Pancirov

Valamar je uz trenutnu ponudu produljenog smještaja od minimalno mjesec dana dodao i novu opciju long stay smještaja za 14 dana koja vrijedi od 6. siječnja do 1. ožujka 2021., priopćeno je iz Valamara.

MUZEJ GRADA PAZINA otvara izložbu PIŠEM TI PISMO…

Istarski stožer – U nedjelju 79 novozaraženih, nažalost još jedna osoba preminula