in

Funtanjanske maškare spremaju strašan sud za pusta LOKVARA!

Vladavina maškara u Funtani je počela! Mališani su proteklog vikenda preuzeli ključeve Općine Funtana, čime su označili početak maškaranog ludila. Pa je tako nakon toga i pust osvanuo na stupu srama. Tko je Funtanjane najviše ljutio u prošloj godini? Bio je to Lokvar, zrman ud Cestara koji je pak skončao u vatri na lanjsku Pepelnicu. Ista nesretna sudbina čeka i Lokvara….

Za što je sve Lokvar optužen možete pročitati na stupu srama u centru mjesta ili tu kod nas, u sklopu ovog članaka, jer donosimo cijelu optužnicu!!!

To su čak četiri kaznena djela – glavno je što je od Cestara ukrao komad ceste kod Perila i pretvorio je u veliku lokvu, pa se umjesto automobilima onuda može samo barkama. Funtanjani se zato boje svake kiše! No, smočio je i ostale ceste po mjestu i, kažu u selu, napunio svoj bankovni račun novcima od komunalija. Ali, kriv je i za mulj i blato zbog kojeg je plaža prazna, a riba nema.

Kako su nam javili iz Udruge za djecu i mlade „Na izvorima prijateljstva“, za ove i sve druge strahote koje im je činio tijekom 2019., Maškarani sud Funtane sudit će mu na Getu 22. veljače.

Bez brige, bit će još novosti o Lokvaru i maškaranom ludilu u Funtani, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Povijesni uspjeh GORANA ŠPEHARA, proizvođača rakija iz Kaštelira koji je u samo 5 godina osvojio čak 65 medalja – evo njegove priče

Vikend na Poreštini: U Taru zbog previše alkohola sletio van ceste