in

Globalni plesni fenomen DanceStar u Poreču okupio plesače iz cijelog svijeta

Foto DanceStar PR

Veliko finale DanceStar World Dance Masters 2023. održava se u Poreču od 17. do 21. svibnja! „Međunarodno plesno natjecanje DanceStar je sinonim za vrhunsko plesno na kojem sudjeluju tisuće plesača iz cijelog svijeta. Veliko finale natjecanja DanceStar World Dance Masters održava se u Sportskom centru Intersport u Zelena Resortu. Najbolji plesači sa DanceStar World Toura imaju priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu“, naglasila je organizatorica Tatjana Pagitz na današnjoj konferenciji za novinare.

Foto Plava laguna – DanceSTar presica

Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača, natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca te  opuštajuća zabava u prekrasnoj kulisi zelene porečke oaze, slika su koja će Hrvatsku staviti na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja. Plesači ovog globalnog plesnog fenomena smješteni su u objektima Plave Lagune. „Rezultate koje ostvarujemo u predsezoni, broj manifestacija koje smo ugostili ili koje ćemo ugostiti do početka i nakon glavne turističke sezone potvrđuje nam još jednom da je ulaganje u infrastrukturu od velike važnosti“, ističe predjsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas.

Tijekom godine u sklopu plesnih natjecanja DanceStar održava se više od 20 radionica i seminara, a svake godine sudionici imaju priliku pokazati svoje plesne mogućnosti i na DanceStar Gala Night, posebnom događanju na kojem se predstavlja 20 odabranih koreografija, prilikom čega se plesači natječu za prestižnu titulu – DanceStar Gala Night pobjednika. DanceStar Gala Night će se održati 20. svibnja s početkom u 21.30 sati u gradskoj dvorani Žatika. Potporu manifestaciji izrazio je i zamjenik gradonačelnika Poreča Ugo Musizza. Almira Osmanović, jedna od sutkinja, naglasila je kako je riječ o prekrasnoj manifestaciji plesa, mladosti i dobre energije te kako uživa u dolascima u Poreč iz godine u godinu.

Partner manifestacije je hotelska grupacija Plava Laguna, uz svesrdnu podršku Grada Poreča i turističkih zajednica Poreča, Funtane i Istarske županije.

Foto TZ Tar-VAbriga

TAR: MangiaTorre street food festival stiže već u lipnju

voda pixabay špina ilustracija

Bez vode 19. svibnja Tadini kod Kaštelira