in

TAR: MangiaTorre street food festival stiže već u lipnju

Foto TZ Tar-VAbriga

Tar će od 2. do 4. lipnja ugostiti MangiaTorre street food festival i ponovno ponuditi spoj izvrsne zabave i neodoljive gastronomske ponude. Riječ je o urbanom gastro konceptu koji posjetiteljima uz ukusne street food zalogaje nudi i atraktivan glazbeni program.

tar vabriga
Foto Tz Tar-Vabriga

Na festivalu će se moći kušati inovativna jela koja će vrijedno pripremati gastro znalci na tri food trucka pa će ovo biti izvrsna prilika za kušanje primamljivih kombinacija svježih lokalnih namirnica. Spoj talijanskih okusa i ljubavi prema kuhanju prezentirat će se na Cucini 100 gusti, dok Valamarov Mezzino Street Food donosi nevjerojatan spoj američkih i azijskih okusa. Capra Istrian Street Food ljubiteljima ukusnih zalogaja ponudit će nešto posve originalno – tradiciju istarske kuhinje prezentiranu u street food formi.

Foto Tz Tar-Vabriga
Foto Tz Tar-Vabriga

Osim vrhunske gastronomije, posjetitelji će se ove godine zabavljati uz izvrstan glazbeni program. U petak, 2. lipnja domaće i strane goste rasplesat će Super Cover band koji čine renomirani riječki glazbenici. Subota je rezervirana za ljubitelje legendarne skupine U2 koji će se moći zabaviti uz Velvet Dress U2 Tribute, dok nedjelja donosi još jedan izvrstan tribute band – Queen Sensation.

”Prošlogodišnje premijerno izdanje MangiaTorre festivala održano je u sklopu Tarske fešte i polučilo je odličan rezultat tako da smo ove godine odlučili festival organizirati samostalno i to uoči same turističke sezone kako bi imali dodatni povod za dolazak u našu destinaciju,” izjavila je direktorica TZ Tar – Vabriga Sanja Žužić.

 TZ Tar - Vabriga
TZ Tar – Vabriga
Velvet Dress U2 Tribute
Velvet Dress U2 Tribute – Foto TZ Tar Vabriga

Foto Grad Poreč

POREČ: Nova ekološka javna rasvjeta u šest naselja

Globalni plesni fenomen DanceStar u Poreču okupio plesače iz cijelog svijeta