in

Gradska knjižnica Poreč: Blagdanska čarolija u uredu Djeda Mraza

Blagdanska čarolija polako ispunjava i Poreč. I u ovim neizvjesnim vremenima zajedno se možemo potruditi da nam radost i ljepotu blagdana nitko ne ukrade, poručuju iz porečke Gradske knjižnice. Djed Mraz je ponovo odabrao porečku knjižnicu za svoj Ured, koji je ove godine posebno uređen i okićen kako bi najmlađim stanovnicima i njihovim roditeljima približio čaroliju blagdanskog ozračja.

Za tu čaroliju pobrinule su se kreativne i vrijedne Porečanke Majda Jurišević i Vesna Janko Finderle, dizajnerice interijera iz studija Home&Co, koje su se pune entuzijazma i veselja rado odazvale pozivu Gradske knjižnice Poreč da ovaj kutak grada, koji je omiljeno obiteljsko odredište, učine bajkovitim mjestom. Stoga vjerujemo da će ovogodišnji Ured Djeda Mraza oduševiti i male i velike, kažu knjižničarke.

Poštujući sve epidemiološke mjere iz Gradske knjižnice Poreč, pozivaju sve da navrate do Ureda i napišu pismo Djedu Mrazu. Pismo možete napisati i kod kuće te ga donijeti i ubaciti u Djedov poštanski sandučić. Napominju da Djed voli šarena i vesela pisma, a iznimno se veseli crtežima i toplim riječima. U pismu svakako treba čitko napisati svoje ime i adresu kako bi vas Djed Mraz mogao pronaći.

Ured će biti otvoren od 11. prosinca, ponedjeljkom i petkom od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca 2020. godine.

Ima li boljega načina za dozivanje blagdanskog duha od šetnje našim predivno osvijetljenim gradom i ulaska u čarobni svijet naše knjižnice gdje možete dotaknuti čaroliju blagdanske raskoši, posuditi mnoštvo zanimljivih slikovnica i toplih priča i ispunjeni se vratiti u svoje domove, poručuju porečke knjižničarke.

A Dječji odjel porečke Gradske knjižnice obišao je danas i gradonačelnik Loris Peršurić skupa s ravnateljicom Irides Zović i njezinim suradnicama, te iskoristio ovu priliku da i sam napiše pismo Djedu Mrazu i ubaci ga u prigodni poštanski sandučić kraj okićenog ulaza. 

Izvor Grad Poreč

POREČKI mališani idućeg će tjedna dobiti 1.400 paketića Djeda Mraza

Reciklažno dvorište Gradina vrsar

VRSAR: Službeno obilježen završetak gradnje reciklažnog dvorišta na koje se može besplatno odložiti 49 vrsta otpada