in

I TAR i VABRIGA imaju Viber stikere – I to na svom dijalektu

Stanovnici i turisti Općine Tar-Vabriga, ali i šira javnost, bogatiji su za potpuno personalizirani set lokalnih Viber naljepnica koje se mogu besplatno skinuti, a uskoro stižu i stikeri s porukama na stranom jeziku.

-Lokalni stickeri  na prepoznatljivom tarskom dijalektu oduševit će male i velike a omogućit će i da naši gosti i svi koji borave u Taru i Vabrigi nauče pokoju frazu na našem prepoznatljivom dijalektu, koji nas i čini posebnima.

Također u izradi su  internacionalne Viber naljepnice ukomponirane uz najznačajnije objekte i simbole, kojima će se moći  razmjenjivati i izraziti  pitanja i emocije, te slobodno i besplatno dijeliti na društvenoj mreži Viber. Korisnici su oduševljeni i već od samog jutra kada smo podijelili link u našu Viber zajednicu dijeljenje nije stalo, komentirala je direktorica Turističke zajednice Tar-Vabriga Sanja Žužić.

Više od milijardu Viber korisnika mogu sada besplatno skinuti ovaj originalni i autentični set naljepnica i upoznati simpatični dijalekt kojim se priča samo u ovoj općini.

Link za prezimanje:

https://stickers.viber.com/pages/custom-sticker-packs/11ebfe72102fee82bc6a73197ca802abb8fe0ef10f9fb218

DOBIO 20 DANA ZATVORA: Vozio iako mu je vozačka poništena

U ŽMINJU zad kaštela: “Ljeto u Provansi” zadnja ovoljetna projekcija