in

U ŽMINJU zad kaštela: “Ljeto u Provansi” zadnja ovoljetna projekcija

Ljeto u Provansi

U Žminju na atraktivnom prostoru Zad kaštela ovoga petka, 20. kolovoza, bit će organizirana zadnja projekcija filmova na otvorenom. S početkom u 21 sat pogledati možete dramu pod nazivom “Ljeto u provansi” (Avis the mistral). Projekcije su rezultat uspješne suradnje Općine Žminj, Turističke zajednice Općine Žminj i udruge Geminianum s Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina.

Filmovi na otvorenom zad kaštela u Žminju

Lea i Adrien dvoje su tipičnih tinejdžera današnjice koji svoje dane provode uz društvene mreže i računala. Sve im se to promijeni kada sa svojim malim gluhim bratom Theom moraju provesti ljeto kod svog djeda Paula i bake Irene na jugu Francuske. Putovanje iz Pariza u usamljeno prelijepo mjesto seoske farme njih uopće ne oduševljava. Uza sve to, konzervativni djed Paul još im više zadaje probleme pokušavajući im pokazati prave vrijednosti života. Uz malo vremena, truda i naravno ljubavi izlet kod bake i djeda za Lea i Adrien, a čak i Thea postaje jedan od najljepših provoda života.
Ulaz je besplatan, a za osvježenje i kokice pobrinut će se žminjska udruga Geminianum. 

Besplatne ulaznice mogu se dobiti prijavom na link:  film.zminj.hr , na broj telefona 052 846 792 te u uredu TZ-a radnim danom od 08.00 do 16.00 sati. Broj ulaznica je ograničena, a rezervacija je obavezna!
Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.
U nemogućnosti održavanja razmaka, distance na otvorenom prostoru, potrebno je nositi zaštitne maske. Nije dozvoljen dolazak na okupljanje osobama koje imaju simptome koji bi mogli ukazivati na bolest COVID-19, poručila je direktorica TZ-a Lenka Šajina.

I TAR i VABRIGA imaju Viber stikere – I to na svom dijalektu

VIŽINADA: U petak baletni spektakl Hommage a Carlotta Grisi