in

Istarska i novigradska zastava zavijorile se u Nordkappu u Norveškoj

Prijateljima motociklima krenuli iz Novigrada u Norvešku

Tri motorista ostvarila su svoj cilj i uspješno završili putovanje dugo više od 4 tisuće kilometara, od Istre do Nordkapa u Norveškoj. Novigrađane, Borisa Saina i Roberta Šušelja, te Igora Brahu iz Nove Vasi, spojila je zajednička strast za putovanjem i vožnjom, te su se sredinom lipnja uputili u Norvešku, s krajnjim ciljem stići do Nordkapa, poznatog norveškog mjesta, najsjevernije točke Europe do koje se može doći cestom.

motor novigrad norveška
Novigrađani motorima u Norvešku

U vožnji motociklima prošli su Slovenijom, Austrijom, Češkom, Poljskom, Litvom, Latvijom, Estonijom i Finskom prije dolaska u Norvešku, a iako im je iz Novigrada do Nordkappa trebalo 4.188 km, do povratka kući prevalili su više od 9.200 kilometara.

Na putovanju su savladali različite terene i klimatske uvjete, prošli kroz zimske krajolike i susreli poznate norveške loseve, noseći sa sobom zastavu Istarske županije i zastavu Grada Novigrada.

Putovanje do Nordkappa za motoriste predstavlja izazov i avanturu koja kombinira fizičku izdržljivost, tehničku vještinu i strast za vožnjom. S upornošću i entuzijazmom ovaj istarski trio prošao je sve izazove puta i uživao u prekrasnim pejzažima, te ponosno stigao do cilja uz zastave Istarske županije i Grada Novigrada, javljaju iz Grada Novigrada.

novigrad norveška
Privatni album

Foto Odvodnja Poreč

Odvodnja Poreč ulaže gotovo 9 milijuna eura u izgradnju kanalizacije na Poreštini

Foto TZ Novigrad

Novigrad pripremio Stars’n’Town. Pogledajte bogat program za srpanj