in

JYSK pomaže urediti dom šesteročlanoj obitelji Marinić iz Žminja koja je ostala bez majke

Povodom otvaranja nove trgovine 19. prosinca u Puli danski maloprodajni lanac JYSK pridružio se humanitarnoj akciji udruge Volim Istru, kojom se prikupljaju sredstva za pomoć šesteročlanoj obitelji Marinić. Obitelj je nedavno uselila u svoj novi dom u Bričancima nadomak Svetvinčenta koji je potrebno namjestiti pa je JYSK osigurao proizvode u vrijednosti od gotovo 10.000 kuna kako bi mališanima koji žive sami sa samohranim ocem uljepšali novi dom.

Predstavnici JYSKa uručili su donaciju voditeljici udruge Volim Istru, Tatjani Tomaić, koja će se pobrinuti da proizvodi stignu do velike obitelji koju je prije nekoliko godina tragično napustila majka i supruga.

„Trudimo se i želimo aktivno uključiti i doprinijeti lokalnoj zajednici, jer i mi smo njezin dio te smo kao takvi odgovorni pomoći kada god je to potrebno. Drago mi je da smo imali priliku pridružiti se ovoj prekrasnoj inicijativi i obitelji Marinić uljepšati boravak u njihovom novom domu“, izjavio je direktor prodaje JYSK-a Dražen Eldić.

POREČ: Prijem za nove predsjednike i članove vijeća mjesnih odbora

TAR: Sutra, 18. prosinca, kreće podjela božićnica umirovljenicima