in

KAŠTELIR: Butiga svaki tjedan ima proizvode na akciji. Pogledajte što sada nudi

Foto Tanja Kocijančić

Butiga, jedinstvena prodavaonica uređena u zgradi nekadašnje autobusne čekaonice u Kašteliru, carstvo je domaćih delicija kaštelirskog kraja u kojem su plodovi rada lokalnih proizvođača dostupni svima cijele godine. Ponudu Butige, osim izvornosti proizvoda i njihove kvalitete, krasi i raznovrsnost, a s obzirom na veliki interes mještana i brojnih posjetitelja za sve što Butiga ima na svojim policama, rodila se želja da ponuda postane još dostupnija.

butiga
Ovotjedni popusti u Butigi

Stoga su osmišljene tjedne akcije kroz koje će jedan od proizvoda iz ponude Butige biti cijeli tjedan u prodaji po sniženoj cijeni. Primjerice, sad je to patlidžan s čija je redovna cijena inače 2,80 eura po kilogramu, a kupci ga u Butigi cijeli ovaj tjedan mogu nabaviti za upola manje, dakle, za 1,40 eura po kilogramu. I pritom je riječ o ekološki certificiranom patlidžanu, što znači da se po iznimno povoljnoj cijeni dobije zdrava i posve ekološki uzgojena namirnica vrhunske kvalitete.

-Tjedne akcije s jednim proizvodom na popustu sad će biti redovite, pa vas pozivamo da pratite našu ponudu i otkrijete kakva vas iznenađenja čekaju u narednom periodu. Ono što vam sad možemo reći je da će se na tjednoj akciji uskoro naći i mlado maslinovo ulje iz ovogodišnje berbe, ističu iz Općine Kaštelir-Labinci.

Podsjetimo, Butiga je rezultat zajedničke suradnje Općine Kaštelir-Labinci, Turističke zajednice Općine Kaštelir-Labinci i Poljoprivredne udruge Vitis. Ona je, među ostalim, pravi primjer kako treba izgledati produkt održivog, ruralnog turizma i osmišljena je kao snažna podrška proizvođačima s područja Kaštelira i Labinaca.

Foto Policijska uprava istarska

MUP: Nogometna utakmica između Istre 1961 i Rijeke – Kamenjem na auto, droga i pirotehnika

Bike utrka Istria 300 u listopadu 2023. - Foto TZG Poreč

POREČ: Velike sportske manifestacije privukle mnoštvo gostiju u listopadu