in

KAŠTELIR: Čarobna večer talijanskih romantičnih hitova pod zvijezdama

Foto Zajednica Talijana Labinci - Romantična večer u Kašteliru

Održano drugo izdanje Talijanske romantične večeri

Drugo izdanje Talijanske romantične večeri u parku u Kašteliru održano je u subotu, 12.8.2023. Talijanske melodije izveo je Duo Little Whisper, uz prisustvo brojnih posjetitelja. Pjesme su stvorile čarobnu atmosferu u parku iza crkve pod zvijezdama.

Foto Zajednica Talijana Labinci - Romantična večer u Kašteliru
Foto Zajednica Talijana Labinci – Romantična večer u Kašteliru

Vrijedne članice Zajednice Talijana Labinci pobrinule su se za gastronomski užitak gostiju, nudeći pršut, sir, tradicionalne kroštule i sokove na račun organizatora, a za ljubitelje vina, lokalni proizvođač Vina Radoš osigurao je raznovrsne okuse vina kako bi upotpunili doživljaj.

Zajednica Talijana Labinci bila je glavni organizator, a Općina Kaštelir-Labinci je također sudjelovala kao suorganizator. Financijsku potporu za događaj osigurali su Talijanska unija i Savjet za nacionalne manjine Republike Hrvatske.

-Ova vrsta događaja ne samo da promiče talijansku kulturu i glazbu, već također služi kao prilika za zajedništvo i međusobno povezivanje unutar lokalne zajednice. Sigurno je da su svi prisutni imali divno iskustvo pod zvijezdama, okruženi čarobnom atmosferom talijanske glazbe, poručili su iz Zajednice Talijana Labinci.

lubenici rošini fešta

TAR-VABRIGA: Fešta od angurija u Rošinima ima novi termin. Pogledajte bogat program

Društveni dom u Dračevcu - Foto Grad Poreč

POREČ: Otvoren novi Društveni dom u Dračevcu