in

Koncert Bon Jovi Tribute Benda u Poreču oduševio – Tisuće pjevale i plesale iz legendarne hitove

Foto TZ Poreč - Manuel Paljuh

Odličnom svirkom i originalnim nastupom Bon Jovi Tribute Band – Bed Medicine priredili su pravi rock spektakl i ponudili porečkoj publici najpoznatije hitove svjetski poznatih rock legendi.

Foto TZ Poreč - Manuel Paljuh
Foto TZ Poreč – Manuel Paljuh

Već u prvim taktovima ovaj energični talijanski bend Bad medicine, vrhunski imitatori benda Bon Jovi oduševio je i rasplesao brojnu publiku svih generacija koja ih je od početka do samog kraja vjerno pratila i jednoglasno pjevala velike hitove. It’s MyLife, Livin’ On a Prayer, Bed of Roses, Always, samo su dio glazbene poslastice u kojoj je uživala porečka publika.

Bad medicine osnovan je 2001. godine i ima već više od 20 godina iskustva kao tribute band Bon Jovija. Ispunjen Trg slobode dokazao je kako je ovaj koncert svima ispunio ljetnu večer.

Porečko ljeto nastavlja se i slijedeći tjedan, a bogati program možete pronaći na stranicama Turističke zajednice grada Poreča www.myporec.com, na Facebook stranici www.facebook.com/PorecIstria kao i na aplikaciji Moove a dodatno TZG Poreč štampa i mjesečnu tiskanu verziju koja se može podignuti u Informativnom centru Turističke zajednice grada Poreča, objavio je TZ Poreč u priopćenju.

Foto TZ Poreč - Manuel Paljuh
Foto TZ Poreč – Manuel Paljuh

Foto Grad Poreč

POREČ: Položeni vijenci uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Baredinesauri - Foto TZ Poreč PR

POREČKO LJETO: Otkazan program u subotu na Trgu slobode