in

Korisnici porečkog Doma za starije uživali na izletu u Vrsaru

Izlet u Vrsar - Foto Dom Poreč

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Poreč rado su prihvatili prijedlog odlaska na izlet nakon dužeg perioda u kojem su bili zakinuti za ovu lijepu i svima dragu aktivnost. Neki od korisnika su duže vrijeme u Domu i pamte dane kada su redovito odlazili na izlete po Istri. Ovaj put im je destinacija bio Vrsar. Ujutro, nakon doručka okupili su se u dvorištu, s nekoliko djelatnika i volonterkom Dragicom otišli u Vrsar. Iako su svi korisnici bili u Vrsaru, rado su ga opet posjetili i komentirali kako je lijepo vidjeti da se mjesto razvija, da se uređuje i ima ponudu koju turisti prepoznaju.

Izlet u Vrsar - Foto Dom Poreč
Izlet u Vrsar – Foto Dom Poreč

Prošetali su rivom, uz mnogobrojne jahte i barke koje daju posebnu čar ovom primorskom mjestu, pa sjeli na kavu i sladoled. Svaki od korisnika podijelio je neku svoju anegdotu vezanu uz Vrsar. Netko je radio, neko je bio na odmoru u Vrsaru, a i rado su se prisjetili korisnika iz Vrsara koju su živjeli u Domu.

Izlet u Vrsar - Foto Dom Poreč
Izlet u Vrsar – Foto Dom Poreč

-Uz nezaobilazno fotografiranje za uspomenu na izlet u Vrsar, polako smo se došetali do kombija, zadovoljni s lijepo provedenim prijepodnevom i zaključili da bi nam ovakva aktivnost mogla biti češća, saznajemo od socijalne radice u Domu Edite Tavra.

                                                                                                             

Foto OŠ Tar-Vabriga - Nagrađene učenice s mentoricom i ravnateljicom

TAR: Uspjeh Eve Vasiljević i Lane Babić na natječaju Lions kluba

Grupa Veja - Foto POU Poreč

U četvrtak u Poreču počinje EKOLO 4 – Festival koji donosi raznovrsna događanja, filmove, koncerte…