in

Lijepa božićna priča: Policija vratila novac starijem muškarcu

Foto: Pula.hr

Policija zahvaljuje gospođi koja je pronašla novac na poštenju i iskrenoj gesti kojom je uljepšala ove blagdanske dane svojem starijem sugrađaninu

Nakon što je početkom mjeseca pošteni nalaznik pulskoj policiji predao oko deset tisuća kuna koje je pronašao na ulici, danas je u Puli još jedan vlasnik dobio nazad svoj novac. Naime, 19. prosinca oko 12.30 sati, na bankomatu u Zagrebačkoj ulici u Puli ženska osoba pronašla je šest tisuća kuna. Žena je novac odmah odnijela u policijsku postaju i odrekla se novčane naknade na koju kao pošteni nalaznik ima pravo, a policijski službenici pronašli su vlasnika i danas mu uručili njegov novac. Stariji gospodin u žurbi je zaboravio novac na bankomatu te je danas, uz riječi zahvale policijskim službenicima i gospođi koja je pronašla njegov novac, poželio svima sve najbolje povodom božićnih blagdana. 

Policijska uprava istarska ovim putem zahvaljuje gospođi koja je pronašla novac na poštenju i iskrenoj gesti kojom je uljepšala ove blagdanske dane svojem starijem sugrađaninu.

VIŽINADA – Uspješno okončano Učilište za treću dob – Pogledajte njihove izložbe

ProŽIVI COVID – Otvoren telefon za psihološku pomoć mladima