in

LOVREČEVA: KAF dodijelio nagrade za najbolje fotografije, AntiTodor stand-upom oduševio

Sveti Lovreč

SVETI LOVREČ – LOVREČEVA: 10. jubilarni ‘PhotoCity’ iznjedrio je laureate ovogodišnjeg foto-natječaja: to su Robert Pilepić iz Rijeke, sa najboljom fotografijom ‘Osmjeh’ po ocjeni stručnog žirija i Mary Crnković Pilaš iz Zagreba sa kolekcijom pod nazivom ‘Mlado – ludo‘.

Najbolja fotografija

Drugu najbolju fotografiju ostvarila je fotografija Gordane Kvajo iz Rijeke. Tema ovogodišnjeg natječaja bila je ‘Veselo!’

Druga najbolja fotografija


Stručni žiri u sastavu Mare Milin – poznata hrvatska fotografkinja, Marino Raunić, prethodni pobjednik ‘PhotoCity’ natječaja i Dušan Grbac, edukator i član Uprave KAF-a imali su odgovoran zadatak izabrati najbolje među 215 pristiglih fotografija.

Oni su u konačnici odabrali 28 onih fotografija koji će krasiti Galeriju ‘Placa’ u Sv. Lovreču do konca kolovoza, a među njima i one koji zaslužuju posebnu pohvalu, te oni koji će dobiti prestižne nagrade.

Izložba se može posjetiti svakim danom, osim ponedjeljka u vremenu od 8 do 12 sati, te 18 do 21 sat, a za one koji nisu u mogućnosti svratiti do izložbe, može to učiniti klikom na https://issuu.com/hrsta/docs/katalogpc21 i pregledati sažetak izložbe.
Da bi večer bila u potpuno veseloj atmosferi pobrinuo se originalni AntiTodor svojim stand-up predstavom, koja je oduševila brojne posjetitelje.
Cijeli događaj proveden je pod pokroviteljstvom Općine Sv. Lovreč, a u sklopu obilježavanja dana Općine.


Fotografije uz tekst:
KAF Sv.Lovreč, Dušan Grbac, Doriano Orbanić i Gordana Kvajo

Todor

U Poreču “Mini morska školica” na Picalu – Danas, 13. kolovoza

NAJVIŠE U ISTRI: Velika kontrola vožnje jet-skijeva na Jadranu, u jednom danu 307.000 kuna kazni