in

NORVEŠKA u Poreču: Dođite poslušati Sonju Kotur Lovreković, putovima bakalara i potrazi za Aurorom borealis

Sonja Kotur Lovreković

Putopriča će se održati u utorak, 6. veljače 2024. godine u 18 sati, u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3).

Putopriče su susreti koji nas odvode u daleke krajeve i donose nam nova proživljena i korisna iskustva. A putevima bakalara, u potragu za Aurorom borealis, nedavno je otišla Porečanka Sonja Kotur Lovreković, koja će u Gradskoj knjižnici ispričati svoju priču o norveškom putovanju.

Sonja je rođena i odrasla u Danskoj, a putovanja su oblikovala njezin život. „Otkrivanjem novih mjesta i ljudi, otkrivam i samu sebe“, reći će ova zaljubljenica u putovanja, a od 2004. godine i vlasnica turističke agencije u Poreču.

Norveška obiluje brojnim prirodnim ljepotama, zapanjujućim fjordovima, gustim šumama, očaravajućim dolinama, visoravnima i plažama. Privlači putnike iz cijeloga svijeta, a vjerujemo da ćete i vi s našom gošćom rado krenuti na put u norvešku zimu i uživati u očaravajućem fenomenu polarne svjetlosti.

Putopriča će se održati u utorak, 6. veljače 2024. godine u 18 sati, u matičnom odjelu Gradske knjižnice Poreč (Trg Marafor 3).

Foto: PU istarska policija droga nova diler mup

NAJVEĆA ZAPLJENA U ISTRI: Diler „pao“ s preko 10,5 kilograma raznih droga

divlja svinja unsplash divljač

Istra: Od ponedjeljka lovci opet kreću u odstrel divljači po naseljima