in

Nova hit komedija u Novigradu: Doznajte među prvima „Kako preživjeti punicu?“

Foto Teatar Naranča - predstava Kako preživjeti punicu

U četvrtak 13. lipnja u 20:30 novigradski CMIK vas poziva na večer smijeha i dobre zabave uz kazališnu komediju “Kako preživjeti punicu?”, Scene 15+ pulskog Teatra Naranča. Riječ je o novoj kazališnoj produkciji, edukativnoj horror komediji, kako kažu njezini autori, koja će premijeru u matičnom kazalištu doživjeti dan ranije, u srijedu, a prvo gostovanje bit će upravo u novigradskom CMIK-u.

Kako preživjeti punicu - Teatar Naranča komedija predstava
Kako preživjeti punicu – Teatar Naranča

Da podsjetimo, Teatar Naranča, već 13 godina poznat po izvrsnim predstavama za djecu, prije nešto više od tri godine krenuo je i u produkciju predstava za odraslu publiku, pod „brendom“ Scena 15+, a već prvom predstavom, tada iznimno aktualnom, „Moje istrijansko korona vjenčanje“, osvojili su i do suza nasmijali brojnu publiku diljem Istre, pa i ostatka Hrvatske. Uslijedile su potom „Istrijanske navade“ i „Za kulturu pronti“, nove kazališne uspješnice Scene 15+, a taj se niz nastavlja i novom predstavom „Kako preživjeti punicu?“.

„U životu skoro svakega muškega dojde momenat kada mora poj na vrata od punice i preživiti. Sreća i zadovoljstvo punice dobitak je na lotu i eurojackpotu skupa. Ovo je predstava kako postati Ultimate Survivor punica, kako preživiti sve faze punica, kako izvući živu glavu iz nekih situacija koje svakodnevno da vas kraljica džungle, lavica kuće i dalje grli kako prvega dana. Da nikad ne zravna glavu i da vas cilega života od milja zove zete. Jer kada prvi puta reće vaše ime i slučajno doda uz njega – san pensala… Znajte da je tada srića finila!”, opisuju predstavu iz Teatra Naranča. Na tekst Gorana Mihovilovića predstavu je režirao Majkl Mikolić, a u njoj igraju Mathilde Vukosavljević, Vlatka Rubil, Matilda Nikić i Majkl Mikolić.

Ulaznice po cijeni od 5 eura možete kupiti online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije početka predstave. Vidimo se u CMIK-u!

CMIK/CMC Novigrad-Cittanova

Foto Usluga Poreč

Usluga Poreč ima nove višejezične letke kako pravilno selektirati otpad. Poziva iznajmljivače da ga preuzmu

Foto Policijska uprava istarska

Na cesti Labinci – Tar sletio s ceste jer je vozio brzo. “Pomogli” su i promili