in

Usluga Poreč ima nove višejezične letke kako pravilno selektirati otpad. Poziva iznajmljivače da ga preuzmu

Foto Usluga Poreč

Usluga Poreč pripremila je novi informativni letak o pravilnom razvrstavanju otpada na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku.

Foto Usluga Poreč
Foto Usluga Poreč

Letak je namijenjen gostima kako bi im olakšali pravilno razvrstavanje otpada tijekom njihovog boravka u smještaju na Poreštini. Informativni letak obuhvaća jasne i jednostavne upute za razvrstavanje papira, plastike, stakla te što odlagati u kantu za miješani komunalni otpad. Svaka kategorija otpada je jednostavno objašnjena na tri jezika što će omogućiti gostima da se brzo i lako snađu u pravilima te postanu ekološki savjesni gosti našeg grada.

Letci su dostupni za preuzimanje u Uredu za korisnike, na adresi Mlinska 1, u radnom vremenu 7 – 14 h te u prostorijama Turističke zajednice Poreč, na adresi Zagrebačka 9 u radnom vremenu 8 – 21 h. Letak možete preuzeti i na našoj web stranici www.usluga.hr.

-Pozivamo sve privatne iznajmljivače da preuzmu primjerke i postave ih u svoje smještajne jedinice kako bismo zajedno pridonijeli boljoj informiranosti i odgovornom ponašanju prema okolišu, poručuju iz Usluge Poreč.

Foto Usluga Poreč 

Usluga Poreč raspisala natječaj za zapošljavanje na neodređeno vrijeme

predstava punica teatar naranča

Nova hit komedija u Novigradu: Doznajte među prvima „Kako preživjeti punicu?“