in

NOVIGRAD: I ove godine nagrade TZ-a za najljepše okućnice i balkone

Ilustracija/Foto TZ Novigrad

Objavljen javni poziv Turističke zajednice grada Novigrada za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica

Turistička zajednica Grada Novigrada nastavlja i ove godine s tradicionalnom akcijom nagrađivanja najuređenijih okućnica i balkona na području grada.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice, koja se može preuzeti u Uredu TZ-a ili zatražiti putem e-maila (info@novigrad-cittanova.hr). Prijavnicu možete preuzeti i OVDJE.

Ispunjene i potpisane prijavnice potrebno je dostaviti u Ured TZ-a (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 9. kolovoza do 20 sati (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a).

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 10. do 21. kolovoza, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a.

Kandidati koji žele osobno dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to moraju navesti u prijavi, te upisati broj mobitela.

Vlasnici nagrađenih balkona i okućnica o rezultatima će biti obaviješteni pisanim putem. Nagrade i priznanja će se dodijeliti u okviru proslave Dana grada koncem kolovoza, no ove godine uručit će se zasebno, u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama, priopćeno je iz TZ-a.

MARČANA: Prva petica za transparentnost proračuna

MARČANA: Za pomoć u kupnji školskog pribora i drugih potreba socijalno ugroženih osigurano 200 tisuća kuna

Ponuda poslova u ISTRI - Traže se pomoćni kuhari, informatičari, građevinari, knjigovođe...

Ponuda poslova u ISTRI – Traže se pomoćni kuhari, informatičari, građevinari, knjigovođe…