in

NOVIGRAD: Na ulazu u grad plakati s porukama OSTAJEM DOMA – IO RESTO A CASA

Dva banera s aktualnom, kratkom i jasnom porukom, u formi tzv. hashtaga, na hrvatskom i talijanskom jeziku, osvanula su sinoć na velikom kružnom toku na ulazu u Novigrad.

Banere je, na inicijativu novigradskog gradonačelnika Antea Milosa, prigodno oslikao i ispisao novigradski umjetnik Stelio Pauletić, u pripremi je pomogao inaš sugrađanin Sandro Hačić, a postavili su ih djelatnici gradskog komunalnog poduzeća Neapolis.

I ovom se inicijativom na simpatičan i popularan, ali svima jasan način, želi još jednom apelirati na sve naše sugrađanke i sugrađane, kao i na sve one do kojih će ova slika doprijeti i virtualnim putem, da ostanu unutar svojih kuća i domova u ovo vrijeme kada se svim silama nastoji ublažiti i usporiti širenje koronavirusa, te da se striktno pridržavaju svih drugih uputa nacionalnog, županijskog i gradskog stožera Civilne zaštite, te Grada Novigrada.

Još jednom podsjećamo i ponavljamo kako je izbjegavanje socijalnog i bilo kakvog fizičkog kontakta od presudne važnosti u ovoj fazi borbe protiv širenja virusa! Zato još jednom, kratko i jasno: #OSTAJEMDOMA (Izvor Grad Novigrad)

U Istri 8 novooboljelih – Prekida se javni prijevoz

Poreč

Na snagu stupila ZABRANA OKUPLJANJA NA JAVNIM MJESTIMA