in

NOVIGRAD: Nagrade najuređenijim okućnicama i balkonima te poslovnim prostorima

Turistička zajednica Grada Novigrada tradicionalno je i ove godine u okviru obilježavanja Dana grada i gradskog zaštitnika svetog Pelagija nagradila najuređenije okućnice i balkone, a prvi puta nagrađeni su i najuređeniji poslovni prostori u tri kategorije – restorani, barovi i trgovine. Priznanja i novčane nagrade uručili su im novigradski gradonačelnik i predsjednik TZG-a Anteo Milos te direktorica TZG-a Vesna Ferenac.

Bruna Knapić

Novčanim iznosom od po 800 kuna za najuređeniju okućnicu nagrađena je Bruna Knapić. Drugo mjesto i 600 kuna osvojila je Eleonora Kotiga Vaš, a treće mjesto i 500 kuna
Albin Kotiga. Iznosima od po 300 kuna nagrađeni su Giuliana Benjak, Zlatko Blažić, Ana Jurica, Jelka Lukenda, Tanja Ostojić, Elena Vesnaver Radeljak i Fumica Živulić.

Kolo

Što se uređenosti poslovnih prostora tiče, u kategoriji restorana najboljim je proglašen restoran Kolo, u kategoriji barova Dog Dreams Beach Bar, a u kategoriji trgovina Aura. Njima su uručena posebna priznanja i prigodni pokloni.

Aura

Okućnice i balkone, kao i poslovne prostore ocijenilo je povjerenstvo kojeg su činili Anđelka Ičin Zugan, Miranda Legović i Dalibor Vošten.

Dog Dream Beach Bar

Uređeno boćalište u Červaru

Prije gradnje stanova: POREČANI organiziraju Pozdrav STAROM JADRANU