in

Uređeno boćalište u Červaru

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča tijekom srpnja i početkom kolovoza, nakon provedenog postupka nabave i sklapanja ugovora, dogradio je postojeće krovne konstrukcije boćarske kućice na boćalištu u naselju Červar. Time je kompletirana započeta interpolacija montažne kućice unutar sportskog centra Červar, čime je zaokružena cjelina koju sada čine boćalište, multifunkcionalno igralište, boćarska kućica te natkriveni prostor za potrebe odigravanja susreta, boćarskih sudaca te natkrivene veze sa sanitarnim čvorom i ulazom u boćarsku kućicu.

Boćalište Červar

Radove je izveo „LEGO  LIM“, a boćari, mještani i članovi Mjesnog odbora Veli Maj su novo igralište otvorili druženjem protekle subote, na kojem im se pridružio i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, koji im se zahvalio na održavanju tradicije boćanja te da mu je drago da je s novim sadržajima ovo igralište, omiljeno među ljubiteljima boća, ali i publike, jer se nalazi na prekrasnoj lokaciji, poprimilo novi izgled.

– Nastavit ćemo s ulaganjima u sportsku infrastrukturu našega grada, od dječjih igrališta do boćališta i nogometnog kampusa, najavio je gradonačelnik.

Izvor Grad Poreč

Povučen još jedan sladoled zbog prevelike količine pesticida

NOVIGRAD: Nagrade najuređenijim okućnicama i balkonima te poslovnim prostorima