in

Novigrad opet ugostio Wine EnoGastro VIP Event: Odlična uvertira u predsezonska događanja

Novigradski vinari i maslinari - Ivan Boban (by Cosmic Production)

Preko 400 posjetitelja obišlo je i uživalo ovoga petka u sve popularnijoj i raznovrsnijoj 7. međunarodnoj konferenciji vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca – WINE Eno GASTRO VIP EVENT, koja se održala u Novigradu na dva punkta – u Centru za manifestacije i kulturu te Rivalmare boutique hotelu.

Ivan Boban (by Cosmic Production)
Novigrad – Ivan Boban (by Cosmic Production)

Wine EnoGASTRO VIP Event, međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca u organizaciji agencije Ricerce Mercato održan je 3. ožujka u Centru za manifestacije i kulturu CMIK, te Rivalmare Boutique hotelu u Novigradu.

U dobroj tradiciji dosadašnjih evenata, organizator Dantes Begić i njegov tim u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima, svojim gostima su omogućili sav program besplatno: od ulaza, korištenja čaša do stručnih radionica, predavanja i kuharsko-edukacijskih degustacija.

Nastupili su probrani izlagači iz Istre ali i cijele Hrvatske, s naglaskom na ponudu malih lokalnih proizvođača poput nagrađivanih maslinara, obiteljskih sirana, vinara, proizvođača ribljih delikatesa, piva, žestica i slastica, a prezentirana je i profesionalna ugostiteljska oprema, uključujući i ekološke stolnjake i salvete.

Novigrad - Ivan Boban (by Cosmic Production)
Novigrad – Ivan Boban (by Cosmic Production)

Veliki interes su posjetitelji iskazali za edukacijski dio programa, posvećen unapređenju ugostiteljsko-turističkog poslovanja poput stručno vođenih degustacija vina, maslinovih ulja i craft piva, podizanja izvrsnosti usluge, gostoljubivosti i vještine uspješnog ophođenja s gostima, te praktičnih alata za privlačenje idealnih klijenata putem društvenih mreža.

Uzvanici su posebno uživali u atraktivnoj gastro-edukacijsko-degustacijska prezentaciji gostujućih chefova, u izvedbi kojih su se smijenjivali vrhunski slijedovi sljubljeni s vinima.

Novigrad - Ivan Boban (by Cosmic Production)
Novigrad – Ivan Boban (by Cosmic Production)

Pri završnom druženju s izlagačima, tim Wine EnoGASTRO VIP Eventa se zahvalio svim uzvanicima i partnerima: Gradu Novigradu i Turističkoj zajednici Novigrada, Istarskoj županiji, TZ-u Istarske županije, Hrvatskoj turističkoj zajednici, Obrtničkoj komori Istarske županije i Udruženju obrtnika Poreča, sponzoru Gradu Buje i pokroviteljima Ministarstvu turizma i sporta, te Ministarstvu poljoprivrede Republike Hrvatske.

Novigrad - Ivan Boban (by Cosmic Production)
Novigrad – Ivan Boban (by Cosmic Production)

Nakon Istre, Wine EnoGASTRO VIP Event nastavlja svoj put prema Dalmaciji, točnije u Splitu, gdje će se održati 15. ožujka, a nakon toga 17. ožujka u Zadru, odnosno Petrčanima.

Izvor Ricerca Mercato/Sanja Krmpotić

Novigrad - Ivan Boban (by Cosmic Production)
Novigrad – Ivan Boban (by Cosmic Production)

pojas automobil

MUP najavio ROADPOL-ovu akciju pojačanog nadzora korištenja sigurnosnog pojasa od 6. ožujka

Na istom mjestu su lani slavili 9. rođendan - Zlajo i Gogo - Foto privatni album gregurović

Na Dan žena Gogo i Zlajo kao Act Positive Duo u Poreču slave 10. rođendan