in

NOVIGRAD: Premijera predstave „Una fameia de mati“ u Zajednici Talijana

U utorak, 23. svibnja, s početkom u 19 sati u prostorima Zajednice Talijana Novigrad (Mlinska 4/b, 2. kat) održat će se premijera humoristične dramske predstave ”Una fameia de mati”.

Predstavu su marljivo pripremali članovi dramske skupine Zajednice Talijana Novigrad pod vodstvom predsjednice Cristine Fattori, koja ujedno potpisuje scenarij i režiju.

Predstava prikazuje život tri generacije jedne novigradske obitelji koja živi zajedno u stanu. Ribar Toni i njegova supruga Angela, nona (koja je uvijek dežurni krivac za sve) te djeca Carletto i Lucia te stalni gosti koji pristižu tijekom cijelog dana, od svećenika do stripera, stvorit će niz humorističnih zapleta, nesporazuma i zavrzlama koji će sve držati na rubu smijeha do samoga kraja.

Glavne uloge tumače Damian Gasperini (Toni) i  Petra Legovic (Angela). Tu su još i Sandra Lubiana (Lucia), Matteo Pugliese (Carletto), Anna Maria Vivoda (nona), Daniela Giurgiovich (Giuditta), Toni Zancola (Bepin), Marco Fattori ( don Giovanni), Edo Zubalic (Valentino) i Maurizio Barbo (vrijeme) koji ujedno potpisuje i scenografiju.

Ulaz je besplatan za sve!

Foto Valamar

Poreč će dobiti restoran s tri Michelinove zvjezdice zahvaljujući svjetski poznatoj obitelji

Ilustracija - Foto MUP

Radari u Istri u ponedjeljak 22. svibnja 2023.