in

NOVIGRAD: Sudjelujte u anketi o EU projektu CHE FINO

Che fino - Foto TZ Novigrad

Novigrad poziva na sudjelovanje u anketi koja će pomoći u evaluaciji projekta CHE FINO – Choose Health and Eat Fish in Novigrad / Odaberite zdravlje i jedite ribu u Novigradu.

-Vaša povratna informacija pomoći će nam da ocijenimo učinkovitost dosadašnjih aktivnosti i da oblikujemo buduće projekte kako bismo bolje zadovoljili potrebe zajednice. Anketu ispunite klikom na ovaj LINK!

Projekt CHE FINO promiče zdravu prehranu kroz poticanje veće konzumacije ribe i drugih morskih organizama. Kroz raznovrsne aktivnosti, poput izrade kuharica s tradicionalnim i suvremenim receptima, video recepata s lokalnim kuharima, edukativnih radionica za djecu te kuharskih radionica za sve generacije, nastojimo podići svijest o važnosti zdrave prehrane s naglaskom na namirnice iz našeg mora, poručuju iz TZ-a.

Riječ je o projektu Turističke zajednice Grada Novigrada u partnerstvu s Gradskom knjižnicom Novigrad koji je sufinanciram sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo u visini od 48.645,00€, objavila je Turistička zajednica.

sos šape poreč štand donacije nezbrinute životinje trg slobode poreč pas psi foto tanja kocijančić

POREČ: U utorak za sv. Maura slatki štand SOS Šapa – Poziv volonterima da ispeku kolače i građanima za donacije

ne diraj fotku

Djeca Poreštine družit će se sa Zoranom Vakulom i njegovim pričama „Sunčasta“, „Pahuljasta“,„Munjasta“…