in

NOVIGRAD: Turnir za kupnju radiološkog uređaja za Dom zdravlja u Umagu osvojili Miro Ungar i Ivan Pauletić

Humanitarni teniski turnir parova Colours of Tennis i ove je godine privukao zanimljiva poznata lica i građane koji su prošle subote odmjerili snage na teniskim terenima Aminess Maestral Hotela. Turnir je ponovno organiziran s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju radiološkog uređaja za Dom zdravlja u Umagu, a za organizaciju se pobrinuo klaster sjeverozapadne Istre.

Program je započeo točno u podne otovorenjem uz plesnu skupinu Alpha Fit iz Umaga, a mečevi su igrani sve do večernjih sati. Ove godine najvještijima s reketom i na terenu pokazali su se Miro Ungar i Ivan Pauletić koji su osvojili prvo mjesto.

Miri Ungaru je ovo čak treći nastup na ovom humanitarnom turniru i drugo osvajanje prvog mjesta.

U finalu su prvoplasirani bili bolji od Dubravka Šimenca i Marina Filiplića, dok su treće mjesto zauzeli Lubos Joska i Zdenek Kerber. Utješni meč odigrali su Berislav Blažević iz Parnog valjka i naš poznati fotograf Damir Hoyka sa svojim partnerima. Svi igrači zaslužili su čestitke, kao i oni koji su u tomboli turnira osvojili nagrade sponzora.

Nagrade najboljima uručili su dogradonačelnik Grada Umaga Mauro Jurman te direktorica Turističke zajednice Grada Novigrada Vesna Ferenac, dok su se za izvlačenje sretnih dobitnika i podjelu tombole pobrinuli Goran Marić iz TK Team Umag i Jelica Panić iz Plave Lagune, priopćili su iz Novigrada.

POREČ: Kreće Klub za roditelje tinejdžera

POREČ: Tjedan u znaku znanosti i projekta Erasmus+ Lost in Space u TUŠ-u Antona Štifanića