in

Odlična zabava u čast Danu žena: Porečki kuglački turnir okupio 8 ekipa – Pobijedile Neuništive

U povodu Dana žena jučer je 12. godinu zaredom odigran kuglački turnir koji organizira trenerica porečkih kuglačica Ružica Močibob. DND-ovke su bile jedna od ukupno osam ekipa, a ostale su bile Kunjade, Neuništive, Leptiri, Proljetnice, Buduće nade, Bijele zemlje/terre bianche i Bezimene.

DND ekipu činile su Sonja i Vesna, sa Sniježanom u publici. Ružica ih je pojačala mladom kuglačicom Dorom, učenicom sedmog razreda osnovne škole, koja im je pomagala popraviti rezultat, pa su na kraju bile treće. Pobjedu je odnijela ekipa Neuništivih, koja nije propustila niti jedan turnir u proteklih 12 godina. Prošlogodišnje pobjednice Bijele zemlje bile su druge.
No, cilj ovog turnira je uvijek druženje i razonoda a ne pobjeda.
Ružica je za sve sudionice pripremila medalje i žute jaglace. Uzvratile su joj pjesmom. Svaka je prigoda dobra za druženje a ova je baš nekako ekskluzivna: amaterke na stazi na kojoj treniraju i igraju drugoplasirane ligašice Ženskog kuglačkog kluba Istra koji postoji više od 40 godina i u kojem su čak tri reprezentativke, svjetske prvakinje.

Prijenosni šalter za upravne poslove u Žminju

Novi uspjeh porečkih glazbenica: Mia Janko i Chiara Vukadinović osvojile prvu nagradu na natjecanju u Samoboru