in

Okončana akcija DJECA VIŽINADE ZA DJECU BANOVINE

U humanitarnoj akciji “Paketići dobrote – Djeca Vižinade za djecu Banovine” prikupljeno je ukupno 202 paketa koji će u narednim danima biti dostavljeni djeci s područja pogođenih potresom. Svaki paket ima i svoju poruku namijenjenu djetetu koje će ga dobiti.

-Veliko hvala svima koji su se odazvali u ovoj plemenitoj akciji, volonterkama koje su neumorno zaprimale i pakirale pakete, svakoj osobi koja je donirala nešto, a osobito djeci koja su nesebično dala nešto svoje i uz crteže i poruke dobrote pokazala svoje veliko srce, poručio je načelnik Marko Ferenac.

Paketići su se skupljali nekoliko dana a u njih su stavili didaktički materijal (olovke, kemijske, gumice, šiljila, bojice, flomasteri, kistovi, ravnala, šestari), slikovnice i knjige za djecu, sitne higijenske potrepštine (četkice i pasta za zube, papirnate maramice, vlažne maramice, vlažni toalet papir, dezodorans, šampon, sapun…) sitne igračke, rukavice, kape, šalovi, slatkiš​ za djecu i mlade iz potresom pogođenih područja.

EHF EURO Cup u Poreču: Slatka hrvatska pobjeda protiv europskih prvaka

NOVIGRAD: Sve udruge i građani pomažu stradalima od potresa, evo gdje se mogu pronaći informacije što je trenutno potrebno