in

Otvara se sezona “lova” na BIJELI TARTUF u Motovunskoj šumi

Foto Udruga tartufara

U subotu 4. rujna otvara se sezona “lova” na bijeli tartuf. Udruga tartufara Istra poziva na otvaranju sezone lova na bijeli tartuf. Zainteresirani za događaj moći će sa lovcima na bijele tartufe i njihovim psima u subotu sudjelovati i provesti nekoliko sati u Motovunskoj šumi, doživjeti lov na bijele tartufe.

Nakon lova svi sudionici pozvani su na besplatnu degustaciju tartufa koja će se održati na mjesto okupljanja i gdje će se za pripremu koristiti tartufi koji su pronađeni upravo u lovu na kojem su sudjelovali.

Okupljanje i zdravica predviđeni su u 8.00 sati, ulazak u Motovunsku šumu u 8.30 sati. Mjesto okupljanja je ispod sela Ipši (raskrsnica Gradinje – Livade) kod tabele s oznakom posebnog rezervata prirode. Lov će trajati do 10.30 sati kada će se svi sudionici uputiti na degustaciju tartufa i prigodnu zakusku.

Broj sudionika ovog događaja biti će ograničen. Zainteresirani za sudjelovanje na otvaranju sezone lova na bijeli tartuf trebaju se javiti najkasnije do četvrtka 2.9.2021. godine na broj telefona 0915416715 (Ivan Vukadinović) ili na e-mail: udruga.tartufara@gmail.com.

Turizam ubrzava oporavak hrvatskog gospodarstva

U Novigradu 7. memorijalni kup u podvodnom ribolovu Erik Radin 18. rujna