in

Ovo je popis NAJDOKTORA u Hrvatskoj – Poreč ih ima čak troje, Rovinj jednog, a Pula osmero

Portal najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj po izboru svojih korisnika. Najbolji su odabrani među gotovo 12.000 liječnika i stomatologa

Osmu godinu zaredom portal najdoktor.com objavio je popis najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj po izboru korisnika portala. Kako navode, cilj je stvoriti što realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima, a kriteriji po kojima su birani najbolji bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara.

Neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir. Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir zato što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Istarska županija ima svoje predstavnike među najboljima. Poreč ih ima čak tri – to su već uobičajeno ortoped Ivan Rakovac i ginekologinja Lina Štefanić koji su već godinama na ovoj listi najbolji, a ove im se godine pridružio i stomatolog Hrvoje Galić.

U Rovinju je na listi najboljih fizijatar Darko Kraguljac, te u Puli ginekolozi Ksenija Ladavac, Dino Bečić, Mirela Markanović-Mišan, Tomislav Perkov i Dragan Belci, potom neurokirurg Bojan Milanov, dr. obiteljske medicine Zvjezdana Ćatović i pedijatrica Mirna Milevoj-Ražem.

Cijeli popis NAJDOKTORA pogledajte na linku

https://najdoktor.com/najdoktori-2021/a996

Izvor portal Najdoktor.com

novigrad potpis ugovora ušće rijeke mirne anteo milos

NOVIGRAD: Potpisan ugovor za uređenje poučne šumske staze na ušću Mirne

policija auto automobile blur buildings

Policija spasila ženu iz rijeke, u tijeku potraga za DJETETOM