in

PAKETIĆI DOBROTE: Djeca Vižinade za djecu Banovine

Općina Vižinada, kao prijatelj djece, poreknula je akciju ​„PAKETIĆI DOBROTE – DJECA VIŽINADE ZA DJECU BANOVINE“​ u kojoj će se prikupljati ​didaktički materijal (olovke, kemijske, gumice, šiljila, bojice, flomasteri, kistovi, ravnala, šestari), slikovnice i knjige za djecu, sitne higijenske potrepštine (četkice i pasta za zube, papirnate maramice, vlažne maramice, vlažni toalet papir, dezodorans, šampon, sapun…) sitne igračke, rukavice, kape, šalovi, slatkiš​ za djecu i mlade iz potresom pogođenih područja.

Pozivaju i sve srednjoškolce i studente da se odazovu i na ovaj način pomognu nekom svom vršnjaku. Dobro došla je i pomoć odraslih sumještana koji žele sudjelovati u ovoj akciji i razveseliti potrebitu djecu i mlade.

-Molimo vas da, ako ste u mogućnosti, sve što želite donirati stavite u ​kutiju za cipele ili sličnu kutiju​ i zamotate je. Za sve one koji nisu u mogućnost to napraviti, zamotat će naši volonteri. Uz donaciju možete priložiti i ​poruku potpore, pismo s dobrim mislima i željama ili crtež.

Donacije će se prikupljati ​4. i 5. siječnja​ u ​Domu kulture u Vižinadi​, ​od 9 do 12 i od 16 do 19 sati.

Crveni križ u tri dana podijelio 129 tona hrane, 50.000 litara vode i 21.000 toplih obroka

Korona covid maska maskice zaštitne

Istarski stožer – U nedjelju 3 preminule osobe i 11 novozaraženih