in

PETROVA – U četvrtak u Marčani tradicionalna pučka fešta uz Učiteljice i Alfa Time Band

Alfa Time Band u Marčani

Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje Petrovu – tradicionalnu zabavnu manifestaciju, obilježavanje svetkovine Sv Petra, koja će se održati u četvrtak, 29. lipnja na trgu u Marčani. Glazbeni program počinje u 20 sati nastupom Alfa time benda, a na repertoaru su domaće i strane pop uspješnice. U 22 sata na pozornicu stupaju Učiteljice, hrvatsko-slovenski ženski bend u sastavu Andree Paškvan (glavni vokal), Silvie Ivić (tambura i prateći vokal) i Ane Vurcer (violina i prateći vokal).

Bend je nastao iz natječaja za novi ženski band velikih regionalnih producenata i tekstopisaca Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Od 2014. godine Učiteljice ostvaruju zapažene uspjehe regionalnim nastupima i slušanošću pjesmama poput “Nema Natrag” (s Jasminom Stavrosom), “Noći u Brazilu” (s Nedom Ukraden), „Luda kuća“ , kao i zadnjim hitom „Usne ko grožđe“.

Manifestaciju organizira TZO Marčana u suradnji s komunalnom tvrtkom Mandalena, NK Marčana i DVD-om Marčana. Parking za posjetitelje predviđen je na livadi kod lokve Kalić i uzduž prilaznim cestama za centar Marčane.

Foto TZ kaštelir-Labinci

Ljeto u Istri: Najbolja događanja čekaju vas u Kašteliru

nevrijeme valovi more

HAK: Zbog jakog vjetra problemi u prometu na sjevernom Jadranu