in

Plesna škola Dansel u Vabrigi – Još se možete priključiti

Plesna škola Dansel gostuje u Vabrigi

Plesna Udruga Ritam Poreč organizirala je održavanje Plesne škole Dansel u Vabrigi. U nedjelju 22. siječnja održan je prvi sat Plesne škole Dansel u sportskoj dvorani škole u Vabrigi, ali još nije kasno da se priključe i oni koji su ovaj prvi sat propustili. Ova plesna škola namijenjena je prvenstveno mladima, učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima kojima će znanje ovih plesova itekako dobro doći na maturalnoj zabavi i drugim svečanim prilikama. Polaznici će imati prilike naučiti latino plesove, klasične plesove, salsu, bachatu, tango i druge. Ideja je potaknuti mlade na ples i druženje jer ples je dio zabave, slavlja, pridonosi fizičkoj kondiciji, zdravlju srca i pluća, jačanju i oblikovanju mišića, mršavljenju i jačanju kostiju, te pomaže u razvoju socijalnih vještina, pridonosi dobrom raspoloženju i unapređuje mentalno i fizičko zdravlje.

Voditelj plesne škole je Elio Bašan, te je ovo idealna prilika da mladi uče s najboljim učiteljem poznatim po svojim plesnim i profesionalnim uspjesima. Elio Bašan je predavač i ispitivač, počasni član društva plesnih učitelja, predsjednik Hrvatske udruge plesnih učitelja i član žirija popularne HRT-ove emisije “Ples sa Zvijezdama”.

Plesna škola za mlade održat će se u nedjelju od 18 do 19 sati u sportskoj dvorani OŠ Tar-Vabriga, lokacija Vabriga, adresa Ulica Sv. Antona 16.

Nastavljaju se nasipavanja staza i puteva na Poreštini

Dio Poreča i Kaštelira bez vode 26. siječnja